479
обяви
 

Фолио за бали / силажно/ SILOZET произход Полша

Фолио за бали / силажно/ SILOZET произход Полша
Спечели предимство за обявата си!

Информация за обявата:

Remomet Еngineering представя ново силажно фолио за бали
Стреч филм за силаж под марката Siloset е многослоен филм с високо качество, произведен в Полша чрез продухване. Всеки сезон, в продължение на повече от 10 години, компанията предлага силажен филм, който е произведен според изискванията и нуждите на клиентите. Siloset е продукт, е предназначен за фермери, които ценят висока здравина и гъвкавост на изработката, а също така и добро съотношение цена-качество. Благоприятните свойства на продукта са породени от суровината, с която е изработен - полиетилен LLDPE с ниска плътност.
Новото фолио държи силажните бали оптимално запечатани. Хомогенните припокриващи се краища предотвратяват проникването на вода между слоевете фолио. Стреч филмът е с устойчивост на пробиване и скъсване, което от своя страна помага за добро справяне с натиска от вътрешната страна на дръжките или издънките, налични във фуража. Силозът има висока якост и подходяща гъвкавост, което позволява да се получи оптимална форма на балата след обвиването й.
Високото съдържание на лепило във филма осигурява оптимална адхезия и плътност, което улеснява появата на анаеробни условия след обвиване на балата. Залепващото свойство се ограничава от едната страна, като по този начин се намаляват остатъците от обтегателната система, осигурява се необходимото опъване на фолиото, като едновременно с това се улеснява и управлението на балите. Благодарение на използването на UV стабилизатор, Siloset издържа на различни метеорологични условия и остава издръжлив 12 месеца от обвиването. От гледна точка на опазването на околната среда, силозът може да бъде напълно рециклиран. Развиването е необходимо да се извършва по-внимателно, тъй като краищата на ролките са податливи на по-лесни повреди. За България Silozet се предлага от Remomet Еngineering в цветовете: бяло, черно и зелено.

Коментари:

Все още няма коментари

Остави коментар:

Трябва да влезете в профила си, за да може да оставите коментар.

Изпрати запитване на продавача


E-mail адрес:
Име и фамилия:
Телефон:
Град:
Съобщение:

Цена: 124лв.

Нормална обява

Информация за контакта

Име:
Ремомет Инженеринг ЕООД
20%
 
Град:
гр. София
Телефон:
0885310122
Skype:

Статистика:

Добавен на:  28.01.2021
Преглеждания:  83
Запитвания:  0
гр. София, България

Подобни обяви

Снегорин под наем

Снегорин под наем

Добавена на:
85 лв.
 
Бензинова косачка под наем

Бензинова косачка под наем

Добавена на:
20 лв.
 
Бензинов тример под наем

Бензинов тример под наем

Добавена на:
22 лв.
 
Мотофреза под наем

Мотофреза под наем

Добавена на:
25 лв.